Wishlist
Начало / Новини / Beyonce пусна нов трейлър на "Renaissance"

Beyonce пусна нов трейлър на "Renaissance"

24 Ноември 2023
Beyonce пусна нов трейлър на "Renaissance"

Вчера Beyonce пусна нов трейлър за концертния филм "Renaissance: A Film by Beyonce".

Докато предишните два трейлъра засягаха творческата ѝ визия за турнето и изпъкването ѝ в доминирана от мъже индустрия, в последния трейлър тя коментира ролята си на майка. В глас зад кадър тя заявява: „Времето е най-голямата ми пречка. Невъзможно е да не осъзнаваш колко бързо тече, когато гледаш през очите на децата си. Знам, че цялата моя борба и жертви отварят вратата за следващия. Те са новото начало.”

Най-новият трейлър служи като финален преглед на филма преди пускането му в кината на 1 декември. Според резюмето си, филмът, който е написан, сърежисиран и продуциран от самата Beyonce, „акцентира върху пътуването на Renaissance World Tour , от самото начало, до откриването в Стокхолм, Швеция, до финала в Канзас Сити, Мисури.“

Преди световния си дебют филмът ще има премиера в Лос Анджелис на 25 ноември и в Лондон на 30 ноември.

След приключването си на 1 октомври, "Renaissance Tour" стана най-печелившият тур на жена изпълнител в историята – с 579 милиона долара продажби – и седмото най-касово турне на всички времена. През юли турнето счупи рекорди, като спечели 179 милиона долара за един месец, най-високата печалба за един месец, регистрирана от Billboard, откакто започна да проследява продажбите на турнета през 1985 г.

Вижте трейлъра тук:

beyonce
Сподели
Свързани новини