Wishlist
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Phone
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Beyoncé плати 100 000 долара на метрото във Вашингтон

Beyoncé плати 100 000 долара на метрото във Вашингтон

08 Август 2023
Beyoncé плати 100 000 долара на метрото във Вашингтон

Силна буря с проливен дъжд, гръмотевици и светкавици създаде неприятности за посетителите на концерта на Beyoncé от турнето "Renaissance" в американската столица Вашингтон в неделя. Мегазвездата обаче не позволи на времето да пречи на срещата ѝ с феновете и се погрижи за тяхното удобство. 

Заради лошите климатични условия началото на шоуто се забавило доста и звездата платила 100 000 долара, за да може метрото да работи в нощта на концерта с час повече и така почитателите ѝ да могат да се приберат спокойно и безопасно след забавлението. Според местната компания-оператор на метрото сумата е покрила разходите, които са необходими, за да може всички 98 метростанции да останат отворени. 
 

Шоуто в неделя беше второто в столицата Вашингтон. На първия концерт там присъства вицепрезидентът на САЩ Kamala Harris със съпруга си, както и една от дъщерите на президента Barack Obama - Malia.

Мегазвездата продължава обиколката си в Северна Америка. Преди това тя направи 21 концерта в Европа, което ѝ донесе приходи от 154 милиона долара.

beyonce renaissance метро Вашингтон
Сподели
Свързани новини