Wishlist
Начало / Новини / Beyoncé ни зарадва с нов визуален албум "Black is King", а Adele го подкрепи с Instagram пост

Beyoncé ни зарадва с нов визуален албум "Black is King", а Adele го подкрепи с Instagram пост

03 Август 2020
Beyoncé ни зарадва с нов визуален албум "Black is King", а Adele го подкрепи с Instagram пост

Албумът е базиран на музиката от "Цар лъв" и компилацията, която певицата издаде с филма - "The Lion King: The Gift", в продукцията имат участие JAY-Z, Kelly Rowland, Naomi Campbell, Lupita Nyong'o и други. "Black is King" преосмисля уроците, на които ни учи "Цар Лъв", вдъхновява днешните млади крале и кралици да търсят собствените си корони. Албумът е "празничен спомен за света и опита на чернокожите".


Визуализациите са заснети на различни места в Ню Йорк, Лос Анджелис, Южна Африка, Западна Африка, Лондон и Белгия, освен красиви хореографии, кадри от семейства на чернокожи по света, образи от "Цар лъв", виждаме и поредици, в които Бионсе обикаля плаж, рецитирайки подробности за духовно пътуваме, което обхваща поколения. Ето какво сподели самата певица с феновете:


Тази събота Adele публикува нова снимка в Instagram профила си, на която освен, че за пореден път можем да се възхитим на промените на тялото й, тя засвидетелства обичта и подкрепата към Beyoncé, като похвали новия визуален албум на Queen B и написа: "Благодаря ти, Кралице, че винаги ни караш да се чувстваме обичани чрез изкуството ти.".




Снимка: YouTube








adele албум нов beyoncé instagram black подкрепи зарадва визуален king пост
Сподели
Свързани новини