Wishlist
Начало / Новини / 2021 започва с новия албум на ZAYN - NOBODY IS LISTENING

2021 започва с новия албум на ZAYN - NOBODY IS LISTENING

15 Януари 2021
2021 започва с новия албум на ZAYN - NOBODY IS LISTENING

ZAYN се завърна с трети солов албум, “за да спаси 2021-ва“, според сп. Billboard! NOBODY IS LISTENING е огледало на дълбоките лични настроения, мисли и нагласи на британския изпълнител, който е съавтор на всички 11 парчета в новия си студиен проект. И не само, ZAYN е част от целия креативен процес по създаването на вълнуващата колекция, от дизайна на обложката до звученето. 

NOBODY IS LISTENING съдържа издадените до момента сингли “Vibez” и “Better”, в които феновете на бившия член на One Direction се влюбиха от пръв звук, както и още девет чисто нови парчета. Сред многобройните позитивни коментари на музикалните критици, сп. Billboard нарече “Better” – “истински R&B трак, изразяващ любов във времена на неразбирателства, създаден, за да подчертае един от най-невероятните гласове в съвременния поп“. До момента сингълът е с над 105 милиона стрийма в дигиталните платформи, а видеото към него събра половин милион гледания само в първите 10 минути от релийза.   

Благодарение на дебютния си албум Mind of Mine, ZAYN се превърна в първия солов изпълнител в света, заел #1 в класациите в САЩ и Великобритания още в първата седмица от издаването на проекта. Водещият сингъл “Pillowtalk” от хитовата колекция бе #1 в цели 68 държави и наскоро стана част от листата на Billboard “Песни, формиращи десетилетието“. Последвалият му студиен дългосвирещ проект – Icarus Falls, също спечели сърцата на милионите му фенове и събра над 5 милиарда стрийма за по-малко от година. Освен чрез самостоятелни проекти, ZAYN пожъна успех и благодарение на колаборации с Taylor Swift и SIA, както и с Shaed в песента “Trampoline”, за която получи награда за “Най-добър ремикс“ от iHeart Music Awards.  


Track Listing for Nobody is Listening:

1. Calamity
2. Better 
3. Outside 
4. Vibez 
5. When Love’s Around (feat. Syd) 
6. Connexion 
7. Sweat
8. Unfuckwitable 
9. Windowsill (feat. Devlin)
10. Tightrope 
11. River Road

новия албум 2021 започва zayn nobody listening
Сподели
Свързани новини