Wishlist
Начало / Новини / Bebe Rexha сподели сингъла “Chase It (Mmm Da Da Da)”

Bebe Rexha сподели сингъла “Chase It (Mmm Da Da Da)”

Проектът бе представен за първи път „Coachella“

19 Май 2024
Bebe Rexha сподели сингъла “Chase It (Mmm Da Da Da)”

Мултиплатинената хитмейкърка и четирикратно номинирана за награда „GRAMMY“ глобална суперзвезда Bebe Rexha споделя новия си сингъл “Chase It (Mmm Da Da Da)”, който излиза чрез Warner Records/Орфей Мюзик. Слушайте енергичния поп денс химн, продуциран от Chris Lake, Sammy Virji, Punctual и Marco Straus, в ефира на радио и телевизия The Voice - We Love Music.

Rexha за първи път представи песента миналия месец на „Coachella“, превземайки главната сцена с нейния слот в неделя вечер, като „Rolling Stone“ я нарече „сила, която не е за подценяване“. Вижте клип с нейното невероятно представяне ТУК.

„Los Angeles Times“ също похвали изпълнението на Rexha на „Coachella“, заявявайки:

„Във вечната борба да бъдеш главното поп момиче днес имаме нов шампион в лицето на Rexha – автор на песни с дългогодишен стаж, който винаги е бил толкова близо до пробив като артист. След нейния завладяващ майсторски сет на главната сцена, може да се каже, че този ден дойде.“ „Billboard“ добави: „...вечерното ѝ шоу на главната сцена доказа, че тя заслужава да бъде там, колкото и всеки друг. Rexha, която носеше тясно черно боди и ботуши, звучеше и изглеждаше като голямата поп звезда на сцената.“

„Chase It (Mmm Da Da Da)“ идва след издаването на изключително успешния ѝ трети студиен албум – „Bebe“, който излезе миналата година. Албумът беше пълен с хитове, включително разбиващия „I'm Good (Blue)“ с David Guetta, който стана четвъртият хит на Bebe, влязъл в топ 10 на „Billboard“, задържа се на първо място в радиостанциите с формат Dance в продължение на рекордните 53 седмици, спечели ѝ номинация за „GRAMMY“ и събра зашеметяващите 2 милиарда стриймвания в световен мащаб. Rexha и Guetta се обединиха отново за забележителния трак от миналото лято –  „One In A Million“, който им донесе номинация за „GRAMMY“ на тазгодишните награди в новата категория за най-добър поп денс запис.

Преди това Bebe влезе в историята на класациите за сингли с феноменалния “Meant To Be” (с участието на Florida Georgia Line). Четирикратно платинената хитова песен прекара 50 последователни седмици на #1 в класацията за горещи кънтри песни на „Billboard“ –  рекорд за водеща изпълнителка. Парчето също така стана номер 1 в радиостанциите с формат Adult Top 40, нареди се # 2 в класациите „Hot 100“ и „Mainstream Top 40“, # 3 в „AC”, влезе в Топ 10 на „Dance/Mix Show Airplay“ и в Топ 30 на „Rhythmic“  , превръщайки се в един от най-редките в историята многоформатни кросоувър хитове. Песента има над 4 милиарда стриймвания, с радио аудитория над 3 милиарда, а видеоклипът (режисиран от Sophie Muller) е събрал над 1 милиард гледания.

„Chase It (Mmm Da Da Da)“ дава на феновете представа за това какво да очакват от Bebe, докато тя поставя началото на нова ера, изпълнена с енергични, готови за дансинга хитове това лято.

The Voice – We Love Music!

bebe rexha new4u chase it mmm da da da
Сподели
Свързани новини