Wishlist
Начало / Новини / Kylie Minogue, Bebe Rexha и Tove Lo правят обща песен?

Kylie Minogue, Bebe Rexha и Tove Lo правят обща песен?

10 Юли 2024
Kylie Minogue, Bebe Rexha и Tove Lo правят обща песен?

Kylie Minogue, Bebe Rexha и Tove Lo намекнаха в социалните мрежи за потенциална колаборация. 

На 8 юли Minogue публикува в профила си в Instagram снимка на розов копринен плат и линк, която пренасочва феновете да за запазят предварително ново парче. Линкът включваше емотиконките за зодиакалните знаци Скорпион, Близнаци и Дева. Това изглежда е знак, тъй като Kylie е близнаци, Bebe е Дева, а Tove е Скорпион.

Сега поп иконата сподели видеоклип в социалните мрежи, в който набира цифрите 6,0,6 и се обажда на някой, който се нарича "мама". На заден фон сее чува част от песен, след което певицата казва "здрасти".

Bebe Rexha и Tove Lo също споделиха подобни клипове в профилите си, на които отговарят на обаждане от "мама".

Вероятно трите певици скоро ще издадат общата си песен. Ако колаборацията между трите е истина, то това ще бъде втория път, в който Kylie и Tove работят заедно, след като през 2019 г. издадоха "Really Don't Like U".

Minogue вече тийзва нова музика преди участието си на BST Hyde Park в Лондон на 13 юли. Като специални гости към нея ще се присъединят Marina, Anitta, ALTÉGO, Ella Henderson, Tom Rasmusen, ADMT, Fred Roberts, Say Now, Grace Gachot и Blusher.

По-рано Minogue намекна за евентуална колаборация с Madonna, след като двете се появиха заедно на сцената на концерт, част от последното турне на кралицата на поп музиката. Обединявайки се на Международният ден на жената, двете изпяха хита на Kylie от 2001 г. "Can't Get You Out Of My Head", както и момичешкия химн на Gloria Gaynor "I Will Survive".
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Minogue (@kylieminogue) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tove Lo (@tovelo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha)

 The Voice – We Love Music!    

bebe rexha tove lo kylie minogue
Сподели
Свързани новини