Wishlist
Inna x Makar
Inna x Makar
Take Me Home (Know You Better)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Bebe Rexha изхвърли фен от концерта си

Bebe Rexha изхвърли фен от концерта си

06 Юни 2024
Bebe Rexha изхвърли фен от концерта си

Bebe Rexha изхвърли фен от концерта си в Уисконсин, след като той хвърли предмети по нея на сцената. 

По време на песента "I’m Good (Blue)" певицата прекъсна, за да може човекът да бъде изведен от тълпата.

"Нека да спрем музиката. Нека да го изведем от тук. Той проваля концерта за всички", казва Rexha във видеото. "Това няма да се повтори. Полицията трябваше да дойде, но не трябваше да се стига до тук. Съжалявам, хора".

Инцидентът се случи почти година след като Bebe беше ударена в лицето от мобилен телефон, който беше хвърлен от неин фен по време на концерт в Ню Йорк. Bebe беше откарана в болницата, където ѝ бяха направени няколко шефа. 

След инцидента, Rexha публикува снимка в Instagram на лявото си око, което беше подуто и охлузено, с разрез точно под веждата. По онова време полицията в Ню Йорк потвърди, че мъж на име Nicolas Malvagna от Ню Джърси е арестуван, защото е хвърлил телефона по Bebe. Той казал на полицията, че е помислил, че ще бъде "смешно" ако удари поп звездата. 

Malvagna беше официално обвинен в две обвинения за нападение трета степен, едно обвинение за тормоз от втора степен, едно обвинение за утежнен тормоз от втора степен и едно обвинение за опит за нападение от трета степен. Наскоро той се съгласи на сделка обвиненията му да бъдат отхвърлени, ако изпълни 40 дни общественополезен труд и следва заповед за защита за шест месеца.

 The Voice – We Love Music!   

bebe rexha
Сподели
Свързани новини