Wishlist
Molella x Gamuel Sori x Minelli
Molella x Gamuel Sori x Minelli
Let's Dance (Volare)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Бащата на Miley Cyrus я нарече "лека жена"

Бащата на Miley Cyrus я нарече "лека жена"

25 Юли 2024
Бащата на Miley Cyrus я нарече "лека жена"

Billy Ray Cyrus беше записан на запис, в който се чува как се нахвърля срещу собствената си дъщеря в изблик на гняв.

62-годишният изпълнител има три брака - Miley Cyrus е негова дъщеря от бившата му съпруга Tish Finley. В момента той се развежда със съпруга номер три - 35-годишната австралийска изпълнителка Firerose.

Firerose, чието истинско име е Johanna Rosie Scholem, сподели аудио с DailyMail.com. Тя твърди, че записала Billy Ray по време на токсичен скандал, за да докаже какво е преживяла по време на брака си с него.

Споделените записи включват един клип, в който се твърди, че Billy Rayспоменава дъщеря си, възкликвайки: „Всички знаят, че този дявол е лека жена“.

Скандалът включва много псувни. Чува се как Firerose моли тогавашния си съпруг да спре да крещи, но той продължава да беснее. 

Billy Ray и австралийската певица Firerose се ожениха през октомври миналата година, но обявиха, че са се разделили през май тази година, като посочиха непреодолими различия, както и неподходящо брачно поведение като причина за развода.

Преди това Billy Ray беше женен за майката на Miley - Tish Finley. Бракът им продължи 20 години, като двамата се разведоха през 2023. От връзката си те имат три деца - Miley, синът им Braison и още една дъщеря, на име Noah.

Звездата, носител на награда "Грами", също беше женен за Cindy Smith от 1986 г. до 1991 г. и споделя син на име Christopher с бившата си приятелка Kristin Luckey.

The Voice – We Love Music!       

miley cyrus billy ray cyrus
Сподели
Свързани новини