Wishlist
Начало / Новини / Бащата на Beyonce я защити от ЛГБТИ+ общността

Бащата на Beyonce я защити от ЛГБТИ+ общността

25 Януари 2023
Бащата на Beyonce я защити от ЛГБТИ+ общността

Mathew Knowles, бившият мениджър и баща на суперзвездата Beyonce, след като ЛГБТИ+ обществото я разкритикува за това, че е решила да пее в Дубай.

Beyonce направи частен концерт за откриването на хотел Atlantis The Royal в Обединените арабски емирства. Феновете ѝ обаче не бяха особено доволни от това, че изпълнителката е избрала консервативната държава, в която хомосексуалността е забранена.

В отговор на това, баща ѝ каза пред TMZ във вторник, че дъщеря му "събира много различни хора с невероятните си изпълнения и ги сближава". Той настоява, че хората, които я обвиняват в това, че се е продала, са тесногръди.

За частното шоу Beyonce е получила 24 милиона долара. Тя изпя  "Drunk in Love", "Halo", "Countdown" и "Naughty Girl", а за изпълнението на "Brown Skin Girl" към нея се присъедини 11-годишната ѝ дъщеря Blue Ivy.

Някои фенове разкритикуваха изпълнителката, че не е изпяла нито една песен от последния си албум "Renaissance". Баща ѝ призова феновете да бъдат търпеливи, тъй като Beyonce планира да се отправи на турне през тази година.

beyonce
Сподели
Свързани новини