Wishlist
Начало / Новини / Avril Lavigne също се включва в борбата с коронавируса.

Avril Lavigne също се включва в борбата с коронавируса.

23 Април 2020
Avril Lavigne също се включва в борбата с коронавируса.

Певицата обяви, че специално за инициативата си е преработила финалната песен от албума си от миналата година “Head Above Water”. Новата версия на “Warrior” ще излезе в петък с разширеното заглавие “We Are Warriors”.

"Откакто светът ни се преобърна преди няколко седмици, всеки ден виждам хора, които обличат защитното си облекло и отиват на бойното поле. Простички задачи, като това да разнесеш пощата, се превърнаха в героични усилия", обясни мотивацията си изпълнителката. “Буквално за една нощ всички бяха призовани да участват в битка. Буквално за една нощ всички се превърнаха във “Воини”. Исках и аз да допринеса с нещо, затова се захванах за работа в студиото и искам да посветя това на всички вас. Презаписах “Warrior” така, че да отразява настоящия свят и невероятните, героични неща, които всички вие вършите. За всички служители в болниците, в пощенските служби, в супермаркетите, за полицаите и пожарникарите, всеки един от вас, чиито свят беше разтърсен. Това е за вас”.

Приходите от песента ще бъдат дарени на организацията “Project HOPE”, която от своя страна ще ги насочи в помощ на медицинския персонал на първа линия по време на пандемията. Avril Lavigne призова и феновете си да помогнат с дарения.

"Благодаря ви за всичко, което правите. Искам да знаете, че ви виждам и ви подкрепям. “We Are Warriors", завършва изявлението си певицата.


Снимка: Instagram

avril lavigne коронавируса също включва борбата
Сподели
Свързани новини