Wishlist
Начало / Новини / Avril Lavigne пусна чисто новия си сингъл "Bite me"

Avril Lavigne пусна чисто новия си сингъл "Bite me"

11 Ноември 2021
Avril Lavigne пусна чисто новия си сингъл "Bite me"

Мултиплатинената звезда Avril Lavigne пусна "Bite Me", първата си нова музика от 2019 насам, и дебютира в лейбъла на Travis Barker, DTA Records.
За да отпразнува издаването му, осем пъти номинирана зa награди Grammy, мултиплатинена певица, автор на песни, дизайнер и филантроп зарадва феновете си с първото късно вечерно изпълнение на песента в The Late Late Show With James Corden по CBS.

Посрещайки Avril в семейството на DTA Records, Barker казва, “С Avril сме приятели от дълго време, но мисля, че съм неин фен от по-дълго. Тя е истинско лошо момиче и икона като изпълнител, автор на песни и присъствие. Влязохме в студиото по-рано тази година, забавлявахме се толкова много и разбрах, че искам да я попитам да се присъедини към екипа на DTA. Толкова съм ентусиазиран, че сега тя е част от лейбъла. Нямам търпение всички да изживеят невероятната музика, която е на път да пусне“.   

Avril продължи “Винаги съм се възхищавала на Travis и работата му.  Първият път, когато работихме заедно, бе преди 15 години по албума ми ‘The Best Damn Thing’и наистина се радвах да го гледам как се развива към продуцента, който е днес. Прекарахме много време в писане на песни и в работа по записа заедно, а подписването с лейбъла DTA бе като съвършения дом за мен и музиката ми.  Travis разбира гледната ми точка като музикант, креативния ми процес като артист и целите ми в този етап от кариерата ми. Вълнувам се да пусна ‘Bite Me’. Това е химн за осъзнаването на стойността ти, какво заслужаваш, и да не даваш втори шанс, когато не го заслужават“.

Готова да се бори както никога досега, високо енергичния трак “Bite Me” е съвместно продуциран от Barker, John Feldmann и Mod Sun.  Официалното музикално видео – режисирано от Hannah Lux Davis –  е на финалните етапи от продукцията. Миналата седмица Avril сподели пост в TikTok, който загатна за подписването с DTA Records с неин клип с Travis в изпълнение на част от “Bite Me”, който събра над 10 милиона гледания и 1.5 милиона харесвания само за няколко дни. Avril счупи интернет по-рано тази година с първото си щурмуване на платформата: в нейния вайръл “Sk8er Boi” пост участва не кой да е, а скейтборд легендата Hawk. Клипът впечатляващо достигна 33.9 милиона гледания и генерира 6.7 милиона харесвания.








 

пусна сингъл новия avril lavigne чисто bite
Сподели
Свързани новини