Wishlist
Clean Bandit ft. Ellie Goulding
Clean Bandit ft. Ellie Goulding
Mama
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Ariana Grande официално се разведе с Dalton Gomez

Ariana Grande официално се разведе с Dalton Gomez

20 Март 2024
Ariana Grande официално се разведе с Dalton Gomez

Ariana Grande официално се разведе с бившия си съпруг Dalton Gomez.

Във вторник беше издадено решение на Върховния съд на Лос Анджелис, което обяви, че бракът им е официално разтрогнат, според Асошиейтед прес.

Ariana и Dalton, които се разделиха през февруари 2023 г., постигнаха споразумение при развода си през октомври миналата година, но трябваше да изчакат необходимите шест месеца, преди заповедта на съдията да стане официална.

Тъй като двойката нямаше деца и предбрачен договор, нямаше големи правни спорове за разрешаване и процесът на развод премина бързо през съдилищата.

Както беше съобщено по-рано, 30-годишната поп звезда се съгласи да плати на брокера на недвижими имоти 1,25 милиона долара, но без бъдеща съпружеска издръжка. Тя също така се съгласи да му даде половината от приходите от продажбата на дома им в Лос Анджелис и да плати до 25 000 долара, за да покрие адвокатските му такси.

Ariana и Dalton започнаха да се срещат през януари 2020 г. и се ожениха в дома ѝ в Монтесито, Калифорния през май 2021 г. През юли миналата година беше съобщено, че са се разделили след две години брак и двамата подадоха молба за развод през септември.

Певицата на "Thank U, Next", която в момента се среща с колегата си от филма "Wicked" Ethan Slater, изследва разпадането на брака си и новата си връзка в албума си "Eternal Sunshine".

The Voice - We Love Music!   

развод ariana grande Ариана Гранде Далтън Гомез dalton gomez
Сподели
Свързани новини