Wishlist
Kungs, David Guetta, Izzy Bizu
Kungs, David Guetta, Izzy Bizu
All Night Long
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Anne-Marie анонсира новия си албум „UNHEALTHY“

Anne-Marie анонсира новия си албум „UNHEALTHY“

30 Април 2023
Anne-Marie анонсира новия си албум „UNHEALTHY“
Anne-Marie анонсира новия си албум „UNHEALTHY“, който ще излезе на 28 юли чрез Major Toms/Asylum/Орфей Мюзик.
 
Вдъхновявайки се от всички сфери на живота си, третият албум на Anne-Marie „UNHEALTHY“ ни предлага да надникнем в нейния съвършено несъвършен свят. Написан през период, когато тя се чувства готова да преразгледа и да се опита да осмисли суровите, минали връзки, като същевременно се научи да приема положителните нови. Новият албум ни отвежда на пътешествие от хаоса към удовлетворението; това е Anne-Marie - стояща и изправена, прегърнала една изцяло нова версия на себе си, която е по-свирепа, по-смела и по-блажено щастлива от всякога.
 
Свързвайки темите за тъга, гняв, радост, бунт и еуфория, “UNHEALTHY” е Anne-Marie, която изживява своите върхове и падения според собствените си условия. Тринадесетте песни на албума смели, вдъхновяващи химни („Trainwreck“, „Grudge“) вървят заедно с нежни, уязвими линии („Kills Me To Love You“, „You & I“), подхранвани от китарнo звучене („Haunt You“) и с препратки към музикалния театър – Anne-Marie участва в Les Misérables като дете – тъй като предава ‘I’d Do Anything’ от Oliver (‘Obsessed’). Написан и записан заедно с Kamille, McDonough Brothers, BillenTed, Evan Blair и Nami, албумът включва песни от Aitch („Psycho“) и Khalid („You & I“).
 
Към днешна дата Anne-Marie е постигнала седем сингъла в Топ 10 на Обединеното кралство (включително „Psycho“ с участието на Aitch, който присъства в новият ѝ албум), два албума в Топ 3 и седем милиарда глобални стриймвания. Съвсем наскоро Anne-Marie си сътрудничи с David Guetta и Coi Leray за сингъла „Baby Don't Hurt Me“.
 
Официален траклист:
 1. SUCKS TO BE YOU    
 2. SAD B!TCH  
 3. PSYCHO (FT. AITCH)
 4. HAUNT YOU
 5. TRAINWRECK
 6. GRUDGE
 7. OBSESSED
 8. KILLS ME TO LOVE YOU    
 9. UNHEALTHY
 10. IRISH GOODBYE
 11. CUCKOO
 12. YOU & I (FT. KHALID)
 13. NEVER LOVED ANYONE BEFORE    
anne-marie
Сподели
Свързани новини