Wishlist
Начало / Новини / Alle Farben & James Carter & VARGEN с нов сингъл „Wanna Dance“

Alle Farben & James Carter & VARGEN с нов сингъл „Wanna Dance“

04 Октомври 2023
Alle Farben & James Carter & VARGEN с нов сингъл „Wanna Dance“

След като привлече вниманието с колаборацията си заедно с дигиталната сензация noonoouri в “Dominoes“,  наскоро берлинският суперзвезден продуцент/диджей Alle Farben се завръща във физическата сфера с най-новото си предложение - „Wanna Dance“. Песента е за неукротимото желание за танцуване.

Базираният в Берлин британски продуцент/диджей James Carter и енигматичния шведски диджей/певец VARGEN, "Wanna Dance" ни насърчава да живеем в момента, оставяйки зад гърба си вчерашните притеснения и утрешните несигурности. Докато VARGEN пее в припева, „Качвам се в самолет със сутрешното слънце / Скъпа, нека се преструваме, че всичко е забравено / Не искам да остана там, където любовта ни се обърка / Просто искам да танцувам, искам да танцувам / Танцувай неконтролируемо"

Това заразително желание за движение се отразява идеално в композицията на песента. Продукцията на Alle Farben и James Carter е топла късно-лятна прегръдка, приканваща слушателите с оживено Deep House настроение и мелодично звучащи китари, преди безпроблемно да премине в танцов/клубен припев. Както подсказва текстът: „В сърцата ни бие ритъм, който не можеш да отречеш“ и този ритъм несъмнено присъства във всеки такт на „Wanna Dance“.

Говорейки за новия си сингъл, Alle Farben споделя:

„„Wanna dance“ e в компютъра ми от години и е създаден приблизително по същото време като моята песен „alright“ с kiddo, докато чаках правилния момент и с помощта на James Carter. От известно време исках да си сътруднича с него и имахме няколко сесии заедно. По време на една от тези сесии се разровихме дълбоко в папките си и попаднахме на „Wanna dance". И двамата се съгласихме, че това е страхотно парче и решихме да го направим! Вокалите са с любезното съдействие на добре познат певец, с който сме работили преди. Изключително щастлив съм да представя отново този страхотен глас в една от песните си. ”

„Wanna Dance“ вече е достъпен чрез Warner Music/Орфей Мюзик, оставяйки своя отпечатък на дансинга навсякъде.

 

alle farben
Сподели
Свързани новини