Wishlist
Clean Bandit ft. Ellie Goulding
Clean Bandit ft. Ellie Goulding
Mama
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Anitta и Pedro Sampaio пускат чисто новата си песен “No Chão Novinha”

Anitta и Pedro Sampaio пускат чисто новата си песен “No Chão Novinha”

12 Декември 2021
Anitta и Pedro Sampaio пускат чисто новата си песен “No Chão Novinha”

Дългоочакваното партньорство между Anitta и DJ/продуцента Pedro Sampaio “No Chão Novinha” вече пристигна. Бразилската фънк песен, продуцирана от Sampaio, свързва качествата и на двамата артисти в танцувален микс. Композицията на трака е правена от едни от най-изтънчените хитмейкъри на Бразилия:  Delano, Maikinho DJ, Anitta и Pedro Sampaio. 

“”No Chão Novinha” въплъщава бразилски фънк корени, жега и стабилни бийтове. Чакането ще си заслужава“, казва Anitta за партньорството си с Pedro Sampaio. Въпреки участието си в официалното видео “Larissa”, сингъл, издаден от Sampaio, бразилския артист Luan Otten, това е първия път, в който могъщата (“poderosa”) Anitta и Pedro Sampaio обединяват гласовете си в една песен. 

“Всичко, свързано с тази песен, е невероятно. Работата с Anitta, която в допълнение на това че е  моя приятелка, е сензационен артист, бе дар. Забавлявахме се много и вярвам, че стигнахме до страхотен резултат. Бразилски фънк, който е правен за хора, танцуващи на пода, буквално“, отбелязва Pedro за изданието. Артистите влагат в дуета особеностите си, намирайки пленителна комбинация. 

Аудиовизуализацията е на режисьора и създател на филми Fernando Moraes. Felipe Britto, който е колаборатор на Anitta от дълго време и е работил по няколко проекта като “Girl From Rio”, е изпълнителния продуцент. 

Официалното видео на “No Chão Novinha” е режисирано от  Fernando Moraes, дългогодишен колаборатор на Pedro Sampaio, който режисира негови видеа още от хитовия му сингъл “Sentadão” през 2019. Клипът е наситен със северна бразилска култура, с цветове и текстури, отразени в сценарий, който обхваща всичко от уличен търговец, продаващ DVD-та на местни банди и изпълнители от  Pará, до медицински билкови сергии в Mercado Ver-o-Peso, един от сценариите в продукцията. “Това е едно от най-цветните видеа, които съм записвал, със сигурност. Обичам културата на Pará. Винаги съм искал да подчертая това и избрах да бъде във видеото“, коментира Anitta.  Pedro добавя: “Това без съмнение е едно от любимите ми видеа, невероятно бе да получа цялата обич от публиката, докато го заснемахме“. Снимките и клиповете, споделени от аудиторията, се разпространиха вирусно в социалните мрежи и засилиха очакванията към сингъла. 

Стилист на Anitta бе Daniel Ueda, един от най-известните в Бразилия, който вече е обличал няколко национални и международни знаменитости като Naomi Campbell за Vogue. Henrique Martins е отговорен за красотата на изпълнителката. Malena Russo допринесе за стайлинга на Pedro, както и в други проекти като “Galopa”,като  повтори партньорството с DJ/продуцента, а Eliseu Santana работи върйу красотата на артиста.​

песен anitta новата пускат чисто pedro sampaio chão novinha
Сподели
Свързани новини