Wishlist
Начало / Новини / Andrew Dum с нов трак за лятото “So Good”

Andrew Dum с нов трак за лятото “So Good”

11 Май 2022
Andrew Dum с нов трак за лятото “So Good”

Andrew Dum пусна летния химн „So Good”. Лятото наближава и ще бъде изпълнено с любов, забавление, хубава музика и купони до зори.

Andrew Dum стартира партито със „So Good”, енергично и оптимистично ден парче. Радио версията е композирана и продуцирана от Randi, а Andrew и Waves, са продуценти на клубната и фестивалната версия.

„Вдъхновявам се от радостта и енергията която изпитвам, когато си мисля за лятото, за свободата да бъдем себе си и да изживеем момента пълноценно. „So Good” възникна от желанието да усещащ всичко максимално силно, само когато слушаш песента, независимо къде се намирате, по всяко време на годината. Насладете се! Толкова е хубаво да си жив!“
, каза Andrew.

Песента ще бъде пусната като EP "So Good", което ще включва радио, клубната и фестивалната версия на сингъла, които ще са допълнение към предстоящия албум „Dancing All the Time“.

Миналата година, Andrew Dum пусна песента „Mammy Blue” и „Limoncello” с Michel Kotcha. Големи имена от EDM сцената като Sam Feldt, Hardwell, Don Diablo и Lost Frequencies, похвалиха траковете.

good нов лятото трак andrew dum
Сподели
Свързани новини