Wishlist
Начало / Новини / Audiosoulz с нов трак "Missing"

Audiosoulz с нов трак "Missing"

02 Май 2020
Audiosoulz с нов трак "Missing"

Момчетата от AUDIOSOULZ определено не забавят темпото! Продуцентите не си губят времето и продължават да работят върху нови парчета. Новият сингъл  "Missing" има изключително звучене на модерна и клубна музика, миксирана с денс и уникални вокали. Главната мелодия незабавно се забива в главата и не позволява да се забрави. Парчето вече е в ефира на любимото радио The Voice, а от петък, 1 май, е ново предложение в Radio Dance Chart Top10, за който може да гласуваш тук.


Припомняме, че AUDIOSOULZ е дует, съставен от полските топ продуценти Dirty Rush & Gregor Es. Синглите и ремиските им са пускани от Tiësto, David Guetta, Martin Garrix, Afrojack, Hardwell и са достигнали над 35M слушания в стрийминг услугите. През 2019 г. Audiosulz издадоха разбиващия хит "Dancefloor", перфектен микс от клубно и модерно поп звучене, насъбрало вече над  3,2M гледания в YouTube и над 3,5 слушания в дигиталните стрийминг платфрми. Също така "Dancefloor" зае #2 позицията в Официалната еърплей класация на Русия и се изкачваше по класацията TOP100 Global Shazam

За последната си продукция, "Let The Music Play", която е римейк на хит от 80-те, те поканиха за гост KAZADI, позната от много соло проекти и колаборации като гост изпълнител.

И трите хита на Audiosoulz се радваха на голям брой почитатели благодарениe на радио и телевизия The Voice.

нов трак audiosoulz missing
Сподели
Свързани новини