Wishlist
Начало / Новини / Alle Farben и Lewis Thompson издадоха сингъла "Love Hurt Repeat" с Mae Muller

Alle Farben и Lewis Thompson издадоха сингъла "Love Hurt Repeat" с Mae Muller

16 Януари 2024
Alle Farben и Lewis Thompson издадоха сингъла "Love Hurt Repeat" с Mae Muller

 

Да започнем новата година заедно! Как става това? Просто слушайте новия сингъл на Alle Farben и Lewis Thompson и усетете заразителния ритъм. Колаборацията с британския автор на песни, музикант и продуцент Lewis Thompson и британската певица Mae Muller е изключително завладяващ хит с настроение от 90-те. Звуковият визионер Alle Farben за пореден път демонстрира таланта си за създаване на денс-поп химни. „Love Hurt Repeat“, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, е вече наличен навсякъде.

След еуфоричното парче "Believe" на Alle Farben през октомври, точно навреме за 20-годишнината от първите му песни, най-новото му произведение е доста различно: Mae Muller участва в "Love Hurt Repeat" – платинено и златно сертифицираната певица и автор на песни от Лондон е приветствана като следващата модерна поп сензация на Обединеното кралство в съвременната епоха. Нейният ясен, завладяващ глас се слива идеално със синтезаторното звучене на „Love Hurt Repeat“. След това тя се издига до върха в изключително вълнуващия припев.

По отношение на съдържанието обаче не всичко е толкова розово, колкото изразителните вокали. В „Love Hurt Repeat“ Mae Muller пее за безкрайния кръговрат на любов и болка, привързаност и нараняване – които се надяваме, че няма да ни сполетят през 2024 г.

Alle Farben и Lewis Thompson са създали съблазнителен денс хит точно в началото на годината – и една от най-вълнуващите колаборации на 2024 г. Неслучайно тя ще бъде музикален фон за телевизионния трейлър на новия сезон на германското телевизионно шоу „Ich bin ein Star – Holt mich hier raus“ (Аз съм знаменитост … Махнете ме от тук!). Дори в телевизионната джунгла се знае, че любовта и болката често вървят ръка за ръка.

 

alle farben lewis thompson mae muller
Сподели
Свързани новини