Wishlist
Начало / Новини / Alek Sandar, Lil Wayne и Snoop Dogg избухват в общ проект

Alek Sandar, Lil Wayne и Snoop Dogg избухват в общ проект

Това не е първият международен проект на Alek Sander - през 2020-та той пусна песен с Juicy J.

29 Август 2022
Alek Sandar, Lil Wayne и Snoop Dogg избухват в общ проект

Ексцентричният и провокативен Alek Sandar не спира да изненадва почитателите си и да ги радва с нови музикални предложения. Той е добре познат на широката аудитория в България както с музикалните си проекти, така и с участието си във Vip Brother през 2016-та година. "Please don't go, go" в колаборация с Lil Wayne и Snoop Dogg и дава заявка да бъде световен хит.

Продуценти на проекта са самият Alek Sandar, българският бийтмейкър Nic Toms, както и Brent Kolatalo, който в студиото си има платинени плочи на негови песни изпяти от Lady Gaga, Bruno Mars, Eminen, Frank Ocean, Drake, BTS и много други. Проектът впечатлява както с хитово и различно звучене, така и с ефектен видеоклип, заснет на няколко локации. Безспорно, това е един от най-силните проекти на Alek Sandar, който не спира да работи върху следващите си проекти, за които споделя че изненадите тепърва предстоят. Lil Wayne и Snoop Dogg придават на парчето силна индивидуалност и определено грабва още от първо слушане. Двамата изпълнители от световна величина определено се радват на топъл прием по цял свят и със сигурност, това ще изстреля проекта на върха във всички музикални класации.

 

Видеоклипът е заснет от Alexey Figurov. Бюджетът на видеото също не е малък, защото прехвърля колосалната сума от над 300 000$, ако се включи и хонорарът на Snoop Dogg. Както всички знаем, Lil Wayne  не участва във видеото, защото от години не снима клипове. Друг изпълнител който придава колорит е Sasha Belair, която е с руски корени но от години живее в САЩ, където се развива и като успешна бизнесдама. Безспорно Snoop Dogg и Lil Wayne са определяни от меломаните като скандални личности и колаборацията им с не по-малко ексцентричният Alek Sandar е удар в десетката. 

Alek Sandar има в репертоара си колаборации с редица световни и български звезди, сред които Juicy J, Lil Wayne, Snoop Dogg, Атанас Колев и други.

snoop dogg alek sander lil wayne please don't go международен проект
Сподели
Свързани новини