Wishlist
Начало / Новини / Актрисата, изиграла Бебето-слънце от "Teletubbies" е бременна с първото си дете

Актрисата, изиграла Бебето-слънце от "Teletubbies" е бременна с първото си дете

Jessica Smith започва да се снима в сериала, когато е 2-годишна

12 Октомври 2023
Актрисата, изиграла Бебето-слънце от "Teletubbies" е бременна с първото си дете

Jessica Smith, която е известна с ролята си на Бебето-слънце в „Teletubbies“, обяви, че е бременна с първото си дете. Тя сподели новината в Instagram профила си с текст "When two becomes three 🩷" (бел. ред. в превод: "Когато двама станат трима").

Smith е родена през 1995 г., а когато участва в любимия на хиляди, вече порастнали деца, играе Бебето-слънце в оригиналния сериал от 1997 до 2001 г. „Teletubbies“ е британски детски телевизионен сериал, създаден от Anne Wood и Andrew Davenport за BBC. Jessicа е в дългогодишна връзка с партньора си Ricky Latham, когото отбеляза в стоплящия сърцето пост. Той е една година по-голям от нея, роден през 1994 .

 

Jess беше затрупана с поздравителни съобщения, след като съобщи щастливата новина. Един от потребител написа в Instagram: "The teletubbies baby is having a baby." (бел. ред. в превод: „Бебето на телетъбиса има бебе“), а друг добави: "Congratulations!!! You're gonna have your own sun baby!!!" (бел. ред. в преовд: „Честито!!! Ще имаш свое собствено Бебе-слънце!!!'). Друг добави: "Teletubbie baby. Congratulations! Nursery theme idea (you are my sunshine)" (бел. ред. в превод: „Бебе Телетъби. Честито! Идея за детска стая (ти си моето слънце)“.

"Teletubbies" дебютира на екран през 1997 г. и се съсредоточава върху четири различни оцветени герои, известни като Teletubbies. Той бързо се превърна във феномен на поп културата и печели множество награди BAFTA по време на първоначалното си излъчване. Smith каза пред BBC South East през 2015 г., че по чиста случайност е получила ролята си в шоуто.

„Претегляха ме в болницата“, каза тя. „Майка ми ме заведе и просто се случи по същото време, когато продуцентът на стария сериал дойде и искаше болницата да се свърже с тях, ако са видели усмихнати бебета.“

Jessica разкри, че баща ѝ е седял зад камерите, играейки на играчки и коли, за да я накара да направи известния си кикот, чут в сериала. Едва през 2015 г. Smith разкрива самоличността си, след като преди това предпочиташе да я пази в тайна, припомня Daily Mail.

Тя споделя: „Преди го криех, но след много насърчения от моите приятели в университета, придобих увереността да го разкрия.“ „Аз съм слънцето от Телетъбис. Всички казват, че могат да видят приликата между лицето ми сега и мен като бебе. „Все още имам бебешко лице. И аз не съм се променила много. Все още се смея."

 

бременна Телетъбис Бебе-слънце sun baby teletubbies jessica smith
Сподели
Свързани новини