Wishlist
Начало / Новини / Hailey Bieber е бременна, Justin Bieber ще става баща

Hailey Bieber е бременна, Justin Bieber ще става баща

Семейството обяви новината в Instagram

09 Май 2024
Hailey Bieber е бременна, Justin Bieber ще става баща

Тийн идолът на милиони по цял свят - изпълнителят Justin Bieber ще става баща. Съпругата му и модел Hailey Biber публикува снимки в Instagram, на които се вижда как позира със съпруга си с растящ корем. 30-годишният изпълнител снимка любовта на живота си, а тя е облечена в бяла дантелена рокля. Публикацията събра 3,3 млн. харесвания само за първия час, а много от колегите на семейство Bieber им честитиха в коментари.

В началото на март тази година Hailey отрече фалшиви слухове за брака си с Justin. Спекулациите започнаха, след като баща ѝ Stephen Baldwin призова последователите си да се молят за двойката в края на февруари. Двамата са женени от шест години, а през 2018-та Bieber обяви, че с Hailey са сгодени, припомня NOVA. Тогава той написа:

„Хейли, аз съм толкова влюбен във всичко в теб! Толкова съм отдаден на това да прекарам живота си, опознавайки всяка една част от теб, обичайки те търпеливо. Ти си любовта на живота ми. Не бих искал да го прекарам с никой друг".

През 2020-та година в интервю за Elle Hailey Biber сподели:

„Той е невероятен мъж и толкова добър партньор, с който да преминеш през живота. Няма друг човек, с когото бих искала да прекарам живота си, освен с него. Аз съм късметлийка", припомнят още от NOVA.

The Voice - We Love Music! 

баща бременна justin bieber hailey bieber
Сподели
Свързани новини