Wishlist
Начало / Новини / Академията на Kanye затвори

Академията на Kanye затвори

27 Октомври 2022
Академията на Kanye затвори

След антисемитските коментари на Kanye West, академията Donda затвори.

Според мейл получен от родителите на децата учещи там, директорът на академията е обявил, че по преценка на Kanye, академията затваря за остатъка от учебната 2022-2023 година.

Миналия месец West отвори християнското подготвително частно училище, кръстено на покойната му майка.

Според сайта на образователната институция, обучението там има за цел да подготви следващото поколение лидери. Училището струва 15 хиляди долара на година, но според сайта всеки е добре дошъл да кандидатства, независимо от финансовото си състояние. Donda предлага финансова помощ и стипендии за ученици, които отговарят на условията.

По-рано тази седмица Adidas прекрати партньорството си с West заради неговите антисемитски коментари. В резултат нетното състояние на рапъра спадна от 2 милиарда долара на 400 милиона долара.

TJ Maxx и Foot Locker вече прекъснаха връзките си с West, който беше ескортиран от главния офис на Skechers в Манхатън Бийч, Калифорния в сряда сутринта (26 октомври), след като направи неочаквано посещение.

Много артисти, знаменитости, политици и организации публично осъдиха рапъра за последните му изказвания, включително Jack Antonoff, John Legend и David Schwimmer.

Kanye West
Сподели
Свързани новини