Wishlist
Начало / Новини / Aidan Martin прави дебюта си с Good Things Take Time

Aidan Martin прави дебюта си с Good Things Take Time

31 Август 2021
Aidan Martin прави дебюта си с Good Things Take Time

Казват, че хубавите неща отнемат време - Aidan Martin определено знае истината зад тези думи.

На 30 години Aidan пише песни с толкова много истина в тях, честни до крайност и емоционално сърцераздирателни, болезнено красиви и истински чувствени – това са неща, които не можете да измислите, освен ако вече не сте ги преживели.

Събирайки 30 милиона стрийма само с няколко независимо издадени песни, топ позиции като #4 в британската класация за изпълнители и автори на песни, както и места в  британското риалити телевизионно шоу “Love Island” и в класацията на Spotify Top 50 Viral в Обединеното Кралство и Ирландия, Aidan вече има бързо разрастваща се фен база сред слушателите и музикантите.

Сега Aidan прави дебюта си с голям лейбъл с “Good Things Take Time”, песен, която служи като перфектното представяне на човека и артиста Aidan Martin. 

“Познавате ли онова чувство на удавяне под водата“, поглежда назад той към мрачен период от живота си, когато „болката в живота ми/винаги ме поставя на колене“

С помитаща пиано продукция той се изтупва от прахта с новооткрита яснота и увереност, която е придобил чрез писането на песни. “Дори когато съм бил навън цяла нощ/дори когато съсипвам живота си/ дори когато губя ума си/зная, че хубавите неща отнемат време“, казва той от опит.

В придружаващото видео Aidan се изкачва по изглежда безкрайно стълбище на красива стара сграда, символизираща честото чувство на безкрайна битка в живота му през годините. 

good time martin прави take things aidan дебюта
Сподели
Свързани новини