Wishlist
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Phone
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Against the Current пуснаха новия си сингъл "Wildfire"

Against the Current пуснаха новия си сингъл "Wildfire"

11 Януари 2022
Against the Current пуснаха новия си сингъл "Wildfire"

Рок бандата пусна новия си сингъл  “Wildfire”.

Сингълът от два трака съдържа първа от вида си колаборация с коментаторите от европейския шампионат "League of Legend" Andrew "Vedius" Day и Daniel "Drakos".

Това е първия път, в който музикален артист си колаборира с таланти от електронния спорт от Riot Games за песен, като още по-здраво свързва е-спорта с музиката.

Колаборативната версия на песента включва вокали от Vedius и рап интерлюдия от  Drakos. “Wildfire ft. Andrew ‘Vedius’ Day and Daniel ‘Drakos’” е придружена от апокалиптично музикално видео. Тракът пристига преди еврипейските заглавни дати за турнето на ATC, което започва на 31 март от Брайтън, Обединено кралство.

Водещата певица на Against the Current, Chrissy Costanza, коментира:  “Вдъхването на живот на ‘Wildfire’ бе нереално преживяване от началото до края и всяка възможност, която имахме, свързана със света на League of Legends, е невероятна. Много сме развълнувани да бъдем саундтрака на LEC 2022! Заснемането на видеото бе едно от най-големите продукции, на коiто сме били, и бе лудо изживяване. Никога не сме правили кадри за една вечер или работили с толкова пиро техника. Екипът заед него е страхотен и напълно взривихме всичко”

Коментаторът от LEC Andrew ‘Vedius’ Day добавя: “Екипът на LEC се забавлява много по време на продуцирането на музикални видеа в миналото, но да си партнираме с Chrissy и бандата й Against the Current бе още по-специално за нас. Те са много добре познати в света на електронните спортове заради масивния им хит ‘Legends Never Die’ и колаборацията с тях бе нереална“.

Групата е изградила огромна аудитория в социалните медии, събирайки повече от два милиона абоната в YouTube и близо 400 милиона гледания, като Costanza се превръща в един от най-разпознаваемите женски гласове в гейминг индустрия и основно присъствие онлайн.


сингъл the новия пуснаха against current wildfire
Сподели
Свързани новини