Wishlist
Начало / Новини / Adele разкри коя песен е написала за James Corden

Adele разкри коя песен е написала за James Corden

25 Април 2023
Adele разкри коя песен е написала за James Corden

Във финалното издание на "Carpool Karaoke" , носителката на "Грами" Adele изненада водещия James Corden. Двамата размишляваха върху живота си, кариерите си и дългогодишното си приятелство.

Видеото започва с Adele, която се появява неканена в дома на Corden. Певицата го събужда и му казва, че в последната седмица на предаването, тя ще го кара до работата му. 

След като двамата се качват в колата, си пускат някои от най-големите хитове на Adele, от "Rolling in the Deep", до "Love Is a Game". Докато пътуват, водещият си спомни, че първоначално всички са били против идеята за караоке в колата. 

"После изведнъж Mariah Carey се съгласи", спомни си James и добави: "Stevie Wonder промени нещата доста, когато се появи, останалите изпълнители си казаха "Е, щом Stevie Wonder го направи, аз ще го направя също."

После в колата прозвуча песента "I Drink Wine". Почти година и половина след издавнето на песента, Adele разкри, че парчето е частично вдъхновено от разговор между нея и Corden докато са се връщали от ваканция.

По време на разговора Corden разкрил на Adele, че се чувства претоварен. Това вдъхновило суперзвездата да напише текста на песента "I Drink Wine"

Пристигайки в студията на телевизия CBS, Adele му казва: "Ти си най-добрият ми приятел. Ще ми липсваш адски много."

james corden
Сподели
Свързани новини