Wishlist
Начало / Новини / Adele каза, че ще направи световно турне за следващия си албум

Adele каза, че ще направи световно турне за следващия си албум

29 Януари 2024
Adele каза, че ще направи световно турне за следващия си албум

Adele каза, че ще тръгне на световно турне за следващия си цикъл от албуми.

Наскоро певицата поднови резиденцията си „Уикенди с Адел“ в Лас Вегас, която ще продължи в Caesar’s Palace до юни, след като беше удължена.

По време на шоу, Adele разкри на феновете си, че ще трябва да почакат преди тя да издаде нов албум, но сподели, че ще прави повече турнета със следващите си записи.

"Не мисля, че скоро ще напиша албум", каза тя на публиката в събота вечерта. "Но щом го направя, ще тръгна на турне."

Преди няколко месеца Adele спомена, че резиденцията във Вегас ѝ е помогнала „да се влюби отново в концертите на живо“.

„Имах нужда да се свържа отново с моите песни и да си спомня какво означават за мен, и го направих!“ написа Adele в X, когато беше обявено, че концертите ще се удължат. 

„Да бъда на сцената през последната година толкова близо и лично с публика отново след всички тези години беше наистина изключително възстановяващо преживяване, което никога няма да забравя. Всички забавни, прочувствени, диви и сърцераздирателни взаимодействия, които сме имали, са запаметени в съзнанието ми за цял живот. Изражението на лицата ви, виждайки ви да се смеете и плачете заедно, пеейки от сърце и хвърляйки конфети. Всички кукли, гривни за приятелство, цветя, обаждания по Facetime и знамена. Лудост е колко радостно може да бъде едно шоу, пълно с тъжни песни!!”

Adele обясни още, че пуска по-рядко албуми, защото има 11-годишен син.

adele
Сподели
Свързани новини