Wishlist
Alex Parker & Mihaela Marinova
Alex Parker & Mihaela Marinova
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Adele е впечатлена от британско шоу

Adele е впечатлена от британско шоу

16 Юни 2020
Adele е впечатлена от британско шоу

2020-та се оказа много странна година заради пандемията и COVID 19, но за щастие сериалите и хубавите предавания ангажираха вниманието ни, и ни разсейваха от случващото се със света. Adele сподели с феновете си кое е шоуто, което я кара да се вълнува напоследък, като публикува Instagram пост, в който написа:

"I May Destroy You" е най-добрата продукция по британска телевизия от години насам! Отидете да го гледате веднага! Едновременно ще се почувствате неудобно, ще се забавлявате, ще страдате неутешимо и ще ви е неловко... Никога досега не съм изпитвала толкова много емоции наведнъж.".

Сериалът е дело на Michaela Coel - британска актриса, сценарист, певица, автор на песни, поет и драматург от Гана, автор на сериала "Chewing Gum" излизал от 2015 до 2017г. Сюжетът на провокативната поредица се фокусира върху сексуалността в наши дни, когато задоволството е само на един app (приложение за срещи) разстояние. Adele похвали създателката Michaela Coel, която освен автор на продукцията, влиза и в главната роля.





Снимка: Instagram - @adele





adele шоу впечатлена британско
Сподели
Свързани новини