Wishlist
Начало / Новини / A$AP Rocky трябва да бъде изправен пред съда по обвинения в стрелба с пистолет

A$AP Rocky трябва да бъде изправен пред съда по обвинения в стрелба с пистолет

22 Ноември 2023
A$AP Rocky трябва да бъде изправен пред съда по обвинения в стрелба с пистолет

A$AP Rocky ще бъде изправен пред съда по обвинения, че е стрелял с пистолет срещу свой бивш приятел и сътрудник през 2021 г., постанови американски съдия.

Решението беше взето в понеделник (20 ноември) по време на втория ден от предварителното изслушване, на което Rocky, с истинско име Rakim Mayers, присъства.

Прокурорите казват, че Rocky е насочил и стрелял с пистолет по Terell Ephron на улицата близо до W Hotel Hollywood през ноември 2021 г., след като е бил „примамен“ там, за да обсъдят несъгласие.

Ephron, който беше част от A$AP Mob под сценичното име A$AP Relli заедно с A$AP Rocky, твърди че е жертва на нападение и побой, небрежност и емоционален стрес, според BBC.

Рапърът пледира невинен по две престъпления за нападение с полуавтоматично огнестрелно оръжие. Той може да получи до девет години затвор, ако бъде признат за виновен.

През април миналата година се появиха съобщения, че Rocky е бил арестуван във връзка с предполагаемата стрелба.

Рапърът от Харлем пристигна на международното летище в Лос Анджелис с частен самолет от Барбадос, след като посети приятелката си Rihanna, с която има две деца, когато беше задържан от служители на реда.

Запис от камери за видеонаблюдение на предполагаемото нападение, излъчен в съда, показва Rocky да стреля с пистолет. Адвокатите на A$AP Rocky отричат, че клиентът им може да се види на видеото.

Според съдебните документи Ephron е бил улучен от куршум в лявата си ръка и търси най-малко $25 000 обезщетение.

 

asap rocky
Сподели
Свързани новини