Wishlist
Alex Parker & Mihaela Marinova
Alex Parker & Mihaela Marinova
Stay
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Риана и A$AP Rocky отново подхранват слуховете за брак

Риана и A$AP Rocky отново подхранват слуховете за брак

11 Октомври 2023
Риана и A$AP Rocky отново подхранват слуховете за брак

Риана и A$AP Rocky отново подхранват слуховете за брак. На 7 октомври двойката беше видяна да излиза в Ню Йорк, за да отпразнува 35-ия рожден ден на Rocky. Фотографите успяха да заснемат изображения на масивно бижу, което Рири носи на левия си безименен пръст. Тя е носила и други пръстени на този пръст в миналото, но никой от тях не е приличал повече на годежен пръстен. 

Двамата са заедно от доста време. След като потвърдиха връзката си през 2021 г., бяха неразделни и дори се подкрепяха взаимно в съответните си бизнес начинания. След това те посрещнаха първия си син RZA през май 2022 г.

Слуховете за брака се върнаха преди представянето на Риана на Супербоул по-рано тази година. Съобщава се, че двойката планира да се сгоди, но никога не е потвърдена сватба. Феновете продължиха да спекулират за техния статус, след като Роки нарече Риана своя „красива съпруга“ по време на представянето си на фестивала Cannes Lions през 2023 г. Двамата посрещнаха второто си дете Riot Rose няколко месеца по-късно, но все още нямаше потвърждение, че са женени.

брак asap rocky Риана
Сподели
Свързани новини