Wishlist
Начало / Новини / 6-годишно дете е било сред гостите на скандално парти на Diddy

6-годишно дете е било сред гостите на скандално парти на Diddy

03 Октомври 2024
6-годишно дете е било сред гостите на скандално парти на Diddy

Джъстин Литовски, който сега е на 30, разказва как е присъствал на скандалното парти през 1999 г. , когато е бил едва 6-годишен.

Скандалните "бели" партита на Diddy са били посещавани от редица холивудски знаменитости. Всички гости задължително са били облечени в бяло.

Родителите на Джъстин Литовски, фотографът Дейвид Алън, и майка му, Мая Литовска, го завели на въпросното парти, чийто домакин бил Diddy. Събитието било обявено като "следобедно барбекю" и се състояло на 3 юли 1999 г.

Малко след като пристигнали, родителите осъзнали, че това изобщо не е място подходящо за деца. На събитието имало много алкохол, оскъдно облечени гости и атмосфера, далеч от това, което всяко дете може да очаква на барбекю.

"Имаше бутилки навсякъде и голи жени", твърди майката пред New York Post. "Не бях сигурна дали това е редно или нормално. Чудех се как деца изобщо биват допускани изобщо."

Сред известните гости на събитието били Jay-Z, Lil' Kim, дизайнерката Donna Karan, и моделът Tyson Beckford.

Въпреки необичайните обстоятелства, бащата на Литовски успява да заснеме снимка на сина си и Diddy.

Семейството решава да напусне партито, преди нещата да ескалират.

„Не видяхме хора да правят секс, но си тръгнахме в 21:30“, обяснява Мая. „Купонът продължи и никой не излизаше от басейна. Така че кой знае какво се е случило.”

Diddy беше арестуван от федералните власти миналия месец. Рапърът е изправен пред обвинения в сексуално насилие и експлоатация от над 100 души, като се очаква да бъдат заведени дела в множество щати. Обвинителите ще включват жертви на сексуално посегателство, изнасилване и малтретиране на непълнолетни, съобщиха адвокати. Сега Diddy чака съдебен процес в Metropolitan Detention Center в Бруклин и се е признал за невинен.

The Voice – We Love Music!   

скандал diddy
Сподели
Свързани новини