Wishlist
Начало / Новини / 3 съвета за начинаещите в спортните залози от родния букмейкър Palms Bet

3 съвета за начинаещите в спортните залози от родния букмейкър Palms Bet

04 Декември 2020
3 съвета за начинаещите в спортните залози от родния букмейкър Palms Bet

Всекиначинаещ в спортните залагания има да измине много път, преди да бъде наясно свсички залози и да има възможност да стане печеливш играч. Ако вие сте начинаещв спортните залози, тогава ще трябва да знаете няколко неща за тях, преди дазапочнете. Първо трябва да изберете лицензиран букмейкър като Palmsbet BG, за да може да залагате законно.В противен случай първата вие може да загубите парите си или печалбите ви да небъдат изплатени. Ето кои са 3-те топ съвета за спортните залози от нашия роденбукмейкър Pams Bet.

1. Бъдетенаясно с вашите възможности

Залаганетона спорт не е толкова просто, колкото залагането на пари на победител, а доризалогът, толкова прост, колкото и този, попада в типа пазари, с които може дане сте запознати. Имате много повече възможности, когато става въпрос зазалагане и ще искате да се запознаете с тези залози, за да постигнетенай-оптималния резултат. Например, може да не сте запознати с опциите за залозина хендикап. Ако заложите на фаворита, тогава фаворитът трябва да спечели сопределен брой голове или точки, за да спечелите. Ако заложите на аутсайдера,той трябва или да спечели, или да загуби с по-малко от определено количествоточки. Другата най-популярна форма на залагане е залогът Над/Под, който етипичен за доста спортни събития в Палмсбет. Тук букмейкърът  решава колко точки ще бъдат отбелязани вдадена среща. Оттам можете да изберете дали резултатът ще надхвърли линията наспортния букмейкър. Подобно на хендикапа, този залог е с шансове 50/50, коетого прави удачен за начинаещи.

2. Никогане губете самообладание

Ако стенов в спортните залози, може бързо да се пристрастите към тях. Когатоемоционалните инвестиции и икономическите инвестиции се пресичат, може да етрудно да се отдръпнете. Поради тази причина е важно да поставите ограниченияза себе си. Чудесен начин да направите това е да използвате Skrill за депозит, който много сайтовеза спортни залагания поддържат, включително и PalmsBet. С онлайн портфейла Skrill можете да разпределитеопределени пари, които да бъдат изпратени там от вашата банка, което означава,че можете да направите ограничение на парите, които може да загубите на хазарт.Последното нещо, което искате, е да загубите парите за вашите битови сметки иразходи. Спортните залагания са забавни, но изискват доста голяма отговорност.Вие трябва да не губите самообладание и да контролирате залозите си.

3. Напишетедомашното си

Заразлика от рулетката, спортните залагания не се основават изцяло на късмета.Има определен брой фактори, които могат да влияят за успешния залог, стига дасте готови да напишете домашното си. Тъй като всеки отбор се състои от многоиграчи, има огромен брой променливи, които могат да играят роля дали отборът щеспечели или загуби, но можете да използвате всяка статистика във ваша полза, зада вземете решение за залога си. Например, ако даден отбор има среща в четвъртък след двубой в неделя,това означава, че е имал по-малко дни почивка, което може да е полезно за вашиязалог. Това не е перфектна стратегия, но все пак може да направите всякакъв типпроучвания, за да имате повече успех в спортните залози. Ако имаше перфектнастратегия за печалба, то всеки щеше да печели от спортните залагания.

С тези3 съвета за спортни залагания се надяваме да имате повече успех в залозите си.Не забравяйте, че преди да направите залог, трябва да сте убеден на 100% врешението си, така че не следвайте просто вашата интуиция, а проучете добревсичко около събитието, на което може да залагате.

"Радио Експрес" АД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

залози съвета начинаещите спортните родния букмейкър palms bet
Сподели
Свързани новини