Wishlist
Taylor Swift ft. Post Malone
Taylor Swift ft. Post Malone
Fortnight
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / 2G пуска „Не мога“, за да възпее истинската страст

2G пуска „Не мога“, за да възпее истинската страст

12 Юни 2021
2G пуска „Не мога“, за да възпее истинската страст

След като преди седмица Madman от хип хоп дуото 2G&Madman пусна самостоятелното си парче „Кръвта вода не става“, е време и 2G да стреля сингъл. Проектът му „Не мога“ е посветен на онова пагубно чувство, в което най-силната любов и най-силният дразнител се олицетворяват от един човек. За да визуализира усещането от текста и да направи силен фокус върху лайтмотива  „не мога без теб, не мога и с теб“,  2G привлича към проекта испано-британската танцова двойка Лусия Марин Гонзалес и Марк Дженингс. И двамата толкова харесват ритъма на парчето, че създават специална хореография за проекта, а ярките червени отеннъци във видеото само подсилват страстното усещане.


„Сигурен съм, че всеки може да се припознае в текста", споделя 2G. "Толкова често попадаме в ситуацията, в която този, когото най-силно обичаме, е способен ударно и безапелационно да ни изкара извън кожата ни. Тази песен е за всичко двойки със синдрома „сложно е“, които знаят, че не могат един без друг, но очакват другият да направи пръв компромис, за да продължат напред в отношенията си.“

„Не мога“ излиза в канала на 2G&Madman The Bulgarians Official и е поредното попълнение в селекцията от хитове на Светослав- 2G и Марио- Madman, които от години живеят и творят в Лондон.  Песента е ново предложение тази седмица в най-престижната класация за българска музика BG Voice Top10.

пуска мога истинската възпее страст
Сподели
Свързани новини