Wishlist
Начало / Новини / Милен Цветков загина в катастрофа

Милен Цветков загина в катастрофа

19 Април 2020
Милен Цветков загина в катастрофа

Известният тв водещ Милен Цветков загина в жестока катастрофа в София, съобщи NOVA. Трагичният инцидент е станал край мол "Парадайз", сблъскали са се джип и лека кола.  Журналистът е издъхнал на път за болницата, бил е с много тежки травми. Причините за инцидента се изясняват.

Пред "Фокус" говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ в София Катя Сунгарска потвърди, че загиналият е мъж на около 50 г., но не обяви самоличността му. "В 18:18 ч. сме получили сигнала за катастрофата. Това е на "Черни връх", между две коли е сблъсъкът", каза още Сунгарска. Тя поясни, че при инцидента човекът е изхвръкнал на платното. По думите й все още не може да се каже дали става въпрос за пътник или водач.

"Екипът за 6 минути е на място. Взели са го веднага. Закарали са го към "Пирогов", за съжаление почти до болницата, буквално пред нея, човекът е издъхнал", посочи говорителят на ЦСМП - София. Тя уточни, че става въпрос за мъж на около 50-годишна възраст.

Стана ясно, че няма други пострадали в катастрофата.

Цветков е спрял на червен светофар, когато отзад се забива друг джип. Шофьорът на возилото е бил дрогиран, съобщава NOVA.


*Снимка: trafficnews.bg

милен цветков загина катастрофа
Сподели
Свързани новини