Wishlist
DJ Snake x Wade ft. Nooran Sisters
DJ Snake x Wade ft. Nooran Sisters
Guddi Riddim
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / 2BONA с нов хит "Pistoli I Rozi"

2BONA с нов хит "Pistoli I Rozi"

20 Февруари 2020
2BONA с нов хит "Pistoli I Rozi"

Македонската група 2BONA издадоха нов хит по-рано тази седмица със заглавие "Pistoli I Rozi". Проектът им от днес е в ефира на радио и телевизия The Voice и дава заявка за разбиване на чартовете не само в родината им, но и в България. Пред екипа ни техният мениджър заяви, че продължават да работят усилено по още нови проекти, а скоро може да очакваме и много приятна изненада от тях. Каква ще е тя - предстои да разберем.


Наскоро те пуснаха още едно заглавие, което в колаборация с V:RGO x TRF "Ferrari". Песента все още няма видео, но това не му попречи да влезе в българския trending на YouTube. Преди него 2BONA издадоха друго самостоятелно парче "Habanero".  Месец по-рано пък излезе "Komiran", с участието на THCF, което веднага след пускането му в ефира на музикални медии №1 в България The Voice радио и телевизия се хареса от аудиторията и достига до #1 в ежедневния Top10.


2BONA набраха голяма популярност в нашата страна след като започнахме излъчване на колаборацията им с Криско "Gorilla". Освен до номер 1 в нашите класации, тя влезе в чартовете на редица платформи за легално слушане на музика и се радва на голям интерес от аудиторията.



нов хит 2bona pistoli rozi
Сподели
Свързани новини