Wishlist
Начало / Новини / Кои са големите победители на MTV VMA's 2021

Кои са големите победители на MTV VMA's 2021

13 Септември 2021
Кои са големите победители на MTV VMA's 2021

Музикалните награди на MTV завършиха за поредна година.

Церемонията се състоя в Barclays Center в Бруклин, Ню Йорк. Водещ беше Doja Cat, която също изпълни сингъла си „Be Like This и„ You Right“, и прибра наградата за най-добра колаборация със своя сингъл„ Kiss Me More “с участието на SZA.

VMA също се върнаха към обичайната си обстановка на живо за 2021 г., след като миналогодишната церемония беше записана предварително от различни места на открито в резултат на продължаващата пандемия от коронавирус.

На церемонията участваха набор от изпълнители на живо, включително Twenty One Pilots, Kacey Musgraves, Camila Cabello, Ed Sheeran и други. 

Justin Bieber оглави номинациите с общо девет, носейки вкъщи наградите за най-добър поп изпълнител (със своя хит „Peaches“) и изпълнител на годината. Той също се появи на сцената заедно с австралийския рапър The Kid LAROI, изпълнявайки техния съвместен сингъл „Stay“.

BTS са след Bieber със седем номинации, като спечелиха най-добра к-поп група и песен на лятото (и двата с петкратния си рекорден сингъл „Butter“) 

Megan Thee Stallion имаше шест номинации, но не спечели никакви награди. С пет номинации бяха Lil Nas X, Olivia Rodrigo  и Billie Eilish. Lil Nas X взе голямата награда на събитието, спечелвайки видеоклипа на годината за сингъла си „MONTERO (Call Me By Your Name)“. Клипът спечели и за най-добра режисура и най-добри визуални ефекти.

Olivia Rodrigo се присъедини към него с три победи, като взе наградите за Песен на годината и PUSH Изпълнение на годината-както за нейния пробивен хит „driver's license“-, така и за връчената от Facebook награда за най-добър нов изпълнител.

Родриго и Lil Nas X се представиха на церемонията, като тя изпълни сингъла й „Good 4 U“, а Lil Nas се качи с Jack Harlow, за да изпълни „Industry Baby“ и „MONTERO“.

кои 2021 mtv големите победители vmas
Сподели
Свързани новини