Wishlist
Начало / Новини / Jason Derulo е изоставен и изгубен на остров

Jason Derulo е изоставен и изгубен на остров

08 Септември 2021
Jason Derulo е изоставен и изгубен на остров

Jason Derulo продължава лятото с неустоимия нов сингъл “Acapulco”. Режисирано от самия Derulo, в официалното видео той е изоставен, изгубен на остров в магията на джунглата и любовта. “Acapulco” вече покори TikTok и дансингите навсякъде, а наскоро Derulo представи трака на милиони фенове по света, пускайки “Acapulco (Instrumental)” в популярния си TikTok акаунт.


Поздравен от Rolling Stoneс думите “The Crown Prince of TikTok” и наредил се на върха на “Future 25” в изданието за 2021 на “Future of Music”, Derulo е сред най-големите звезди в TikTok и най-популярния активен мултиплатинен музикант в цялата платформа. Мултиталантливият изпълнител, автор на песни, дигитален гуру и предприемач разраства на дневна база астрономическото си TikTok присъствие с повече от 49M последователи и над 1.1 милиарда харесвания, а оригиналните записи вдъхновяват повече от 19М създадени от феновете видеа досега. 

През това лято Derulo се обедини с Tesher за ексклузивно изпълнение на живо на хита “Jalebi Baby”. Колаборацията генерира над 200M световни стрийма до момента, официалното видео събра над 68 гледания в YouTube.

jason derulo остров изоставен изгубен
Сподели
Свързани новини