Wishlist
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Ofenbach ft. Norma Jean Martine
Overdrive
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Jason Derulo вече е горд татко

Jason Derulo вече е горд татко

19 Май 2021
Jason Derulo вече е горд татко

Jason Derulo вече е горд татко на момченце. Неговата половинка Jena Frumes съобщи в Instagram, че двамата са се сдобили с бебе на 8 май. 


“Поглед от моята първа седмица с нашия здрав и красив малък цар”, написа щастливата майка към няколко снимки на новороденото. “Животът сега има много повече смисъл и съм много благодарна. Направо съм влюбена в това малко момченце, той е всичко, което не съм и предполагала, че искам. 05/08/2021. Обичам те завинаги @jasonderulo".


Jason сподели видео, което документира бременността на Jena и момента, когато двамата се прибират вкъщи с новото попълнение в семейството. 


"Най-щастливият ден от живота ми е този, в който доведохме нашето момченце (Jason King Derulo) вкъщи. Той е късметлия, защото има толкова силна и грижовна майка @jenafrumes", написа таткото в публикацията, като разкри и името на наследника.


Връзката на Derulo и Frumes започна малко след началото на локдауна заради пандемията през март 2020 г. Двамата се срещнали във фитнеса. *Снимка: Warner Music

jason derulo вече горд татко
Сподели
Свързани новини