Wishlist
Начало / Игри / ИГРАЙ С THE VOICE И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ ФИЛМА ЧУДЕН СВЯТ

ИГРАЙ С THE VOICE И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ ФИЛМА ЧУДЕН СВЯТ

14 Ноември 2022
ИГРАЙ С THE VOICE И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ ФИЛМА ЧУДЕН СВЯТ

Този ноември The Voice и Дисни ще те отведат на приключение отвъд всяко въображение с филма Чуден свят.

Мислиш, че живееш на странно и необичайно място? Помисли си пак. На 25 ноември, само в кината, ще се отправим на пътешествие, каквото не сме си и представяли, че някога ще видим. Пътешествие, което ще ни отведе в изтъкания от мистерии Чуден свят.

 

Филмът ни запознава с легендарното семейство изследователи Клейд, които се озовават дълбоко в непознатите територии на поразителен подземен свят. В търсенето на пътя обратно към дома, те ще се сблъскат с безброй опасности, предизвикателства и много странни същества.

Присъедини се към експедицията на семейство Клейд с играта на The Voice и може да спечелиш вълнуващо приключение или чудни филмови награди. 

Един брой приключение – „Семейно преживяване ГРАДСКА ПРИКЛЮЧЕНСКА ИГРА“

Три броя комплект оригинални награди от филма „Чуден свят“ за трима печеливши участника, състоящи се от един брой оригинален несесер със стикери от филма „Чуден свят“, един брой оригинална чанта от филма „Чуден свят“ и един брой оригинален тефтер от филма „Чуден свят‘.

Победители:

голяма награда: 1 (един) брой приключение – „Семейно преживяване ГРАДСКА ПРИКЛЮЧЕНСКА ИГРА“
Ангелина Спасова от София
 
3 (три) броя комплект оригинални награди от филма „Чуден свят“ , състоящи се от 1 (един) бр. оригинален несесер със стикери от филма „Чуден свят“, 1 (един) бр. оригинална чанта от филма „Чуден свят“ и 1 (един) бр. оригинален тефтер от филма „Чуден свят‘.
Данаил Генов от  Пловдив
Янко Енев от Пловдив
Виктория Христова от Казанлък

 

Играта приключи.

Сподели
Други игри