Wishlist
Начало / Игри / Спечели FRONT ROW пропуск за Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 в Пазарджик

Спечели FRONT ROW пропуск за Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 в Пазарджик

30 Май 2024
Спечели FRONT ROW пропуск за Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 в Пазарджик

Победители:

Ваня Григорова Пешлова, Пазарджик
Петя Димитрова, Пазарджик
Николай Стефанов Ильов, Пазарджик
Лилия Иванова Генова, Пазарджик
Десислава Атанасова Раленкова, Пазарджик

*Екипът ни ще се свърже с победителите, за да уточни получаването на двойния FRONT ROW пропуск за Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024.

 

Искаш ли да си точно пред сцената на най-голямото и най-якото музикално събитие – Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024? Гледай и слушай радио и телевизия The Voice и щом уловиш хит на изпълнител от турнето – Криско, DARA, Torino & Pashata, Михаела Маринова, Dara Ekimova, Боро Първи, Мила Роберт или Mascota, влез в сайта ни и се регистрирай като ни кажеш коя е била песента. Два дни преди първия концерт от най-грандиозното лятно музикално турне #CCTVHET24 ще изтеглим 5-ма, които ще спечелят двоен FRONT ROW пропуск за Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в Пазарджик, за да бъдат на метри от любимите си звезди и да усетят хитовете им с най-качествения звук.

Период на играта: 30.05.2024 – 06.06.2024 г. до 10:00 часа
Поводът: Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 – музиката те кара да си тук! Наградите: 5 бр. двойни FRONT ROW пропуски за концерта в Пазарджик на 8 юни от 18:00 часа в парк „Острова“
Механизъм: Следи ефира на радио и телевизия The Voice и щом чуеш или видиш хит на изпълнител от турнето, преди който има сигнал „Усети следващия хит на живо“ – влез и се регистрирай през формата по-долу като ни кажеш коя е била песента.
Теглене: На случаен принцип на 06 юни след 10:00 часа ще изтеглим победителите, които ще бъдат обявени по-долу.

Най-мащабното и най-обичаното лятно музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще зарадва стотици хиляди фенове в 6 града на България с най-големите хитове, любимите изпълнители и незабравими емоции. Ела и бъди с нас в Пазарджик, Пловдив, Бургас, Варна, Севлиево и София, защото музиката те кара да си тук, а ние обичаме музиката. #CCTVHET24

Играта приключи.

Сподели
Други игри