Wishlist
Начало / Предавания / EMERGENCY MAKEOVER

EMERGENCY MAKEOVER

EMERGENCY MAKEOVER

Нека промяната на твоята визия започне сега!

Emergency Makeover е най-новото риалити предаване в ефира на The Voice. В него ще видиш как участници избрани на случаен принцип във Facebook кастинг ще бъдат напълно преобразени.

За тяхната нова визия ще се погрижат топ коафьорите на MiAmante Professional Любен Николов и Ивайло Колев. Майсторката на макиажа Вили Иванова ще ни разказва за новите тенденции при грима и ще направи участниците да изглеждат повече от невероятно. Специалистите от Център по естетика "Персона" ще ни кажат какво е важно да правим с кожата си и ще подложат героите на специални процедури. Най-креативният стилист Кристиян Пижов ще ни сподели какви са последните модни тенденции и ще избере най-подходящото облекло за новите звезди. 

И това не е всичко! Професионални съвети за позиране ще получим от Мария Георгиева, а за това как се правят уникални Instagram снимки ще ни покаже Ясен Савов.

Участниците ще дефилират с гардероба на Alessa Fashion и бижута REDS. А като подарък ще получат модел от последната колекция на Alessa Fashion.

Сподели
Други предавания
Епизоди