Wishlist
Начало / Новини / Zayn Malik призна защо е напуснал One Direction

Zayn Malik призна защо е напуснал One Direction

13 Юли 2023
Zayn Malik призна защо е напуснал One Direction

Zayn Malik призна, че на момчетата от групата им е писнало един от друг до времето когато той е напуснал групата.

Групата One Direction беше сформирана през 2010 г. по време на музикалното предаване "The X Factor". След няколко години на феноменален успех, Zayn шокира феновете през март 2015, когато обяви, че напуска групата. На следващата година One Direction обявиха пауза за неопределено време. 

В първото си интервю от шест години насам, 30-годишният изпълнител призна, че е напуснал групата, защото е усещал, че "нещо се случва" и е искал да бъде първият от тях, който да издаде солова музика. 

"Не искам да навлизам в подробности, но имаше замесена много политика, някои хора не искаха да правят определени неща, някои хора не искаха да подписват договори, така че знаех, че се случва нещо и се опитах да изпреваря събитията. Помислих си "Напускам, мисля, че нещата приключиха", споделя той в подкаста "Call Her Daddy" в сряда. "Очевидно имаше проблем и с нашите приятелски отношения. Бяхме заедно всеки ден в продължение на пет години и ни писна един от друг, ако трябва да съм напълно честен."

Zayn стартира самостоятелна кариера през 2016 г., отбеляза, че членовете на групата са си били близки и са си прекарвали страхотно, но в крайна сметка е трябвало да поемат по свой собствен път отделно.

Zayn ще направи завръщането си със сингъла "Love Like This" на 21 юли.

zayn malik
Сподели
Свързани новини