Wishlist
Alan Walker ft. Sabrina Carpenter & Farruko
Alan Walker ft. Sabrina Carpenter & Farruko
On My Way
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Защо се защитава Cardi B?

Защо се защитава Cardi B?

02 Юли 2020
Защо се защитава Cardi B?

Cardi B влезе в режим на самозащита в профила си в Twitter.

Причината е, че фенове я обвиниха в хомофобия и трансфобия. Цялата ситуация започна, след като звездата беше спомената в епизод на "Love,Victor" - сериал, който разказва историята на хомосексуален тийнейджър.

По повод въпросната сцена, Twitter потребител нападна Cardi, като написа в профила си: "Това е лудост, имайки предвид, че тази жена е хомофоб и трансфоб". Е, този коментар достигна до рапърката и тя не остана никак доволна от него.

"Защо за Бога да съм хомофоб или трансфоб? Бил ли си някога на карибски остров, на който да видиш хомофобия? Налагало ли ти се е да се справиш с родител, който не приема сексуалната ти ориентация? Казвала съм някои глупави неща в миналото, но съм се извинявала за тях и съм се информила по въпроса - това не ме прави хомофоб." - казва тя, имайки предвид meme, което преди време беше споделено в нейната Facebook страница.

"Вие продължавате да говорите за едно и също видео, за което съм се извинявала отново и отново, за да ме наричате хомофоб и трансфоб, но никога не споделяте за нещата, които правя, за да подкрепя LGBT обществото" - казва още тя.


cardi защо защитава
Сподели
Свързани новини