Wishlist
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Lovers In a Past Life
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Защо Lana Del Rey е искала да се откаже от музиката

Защо Lana Del Rey е искала да се откаже от музиката

23 Февруари 2021
Защо Lana Del Rey е искала да се откаже от музиката

В интервю за списание MOJO Lana Del Rey сподели, че нейният музикален идол винаги е била Amy Winehouse.

Певицата разказа как се е почувствала през 2011г., когато Amy почина на 27 години. Оказва се, че това събитие е съвпаднало с важен момент в кариерата на красивата Lana - тогава тя е получила първата си рецензия като музикант.

"За около 10 секунди имах възможността да се порадвам на това невероятно чувство и тогава дойде новината - беше навсякъде, по всички телевизии - че Amy е починала. Помислих си: не, НЕ!".

Lana разказва, че това почти я е накарало да се откаже от музиката. По-късно в интервюто, тя разказа още, че се е чувствала доста добре в началото на кариерата си: в моментите, в които все още се е радвала на анонимност.

Lana признава, че преди време дори е направила джингъл за реклама на тоалетна хартия. Също така се оказва, че си е мечтала за Broadway, въпреки че е знаела, че това няма да й донесе особени финансови облаги. Разказвайки за песента за рекламата, тя заявява, че това са били най-щастливите моменти в живота й.

Е, за наша радост Lana не се е отказала от музиката и от голямата сцена. Ето, че тя е на път да издаде своя 7-ми албум: "Chemtrails over the Country Club". Отложена миналата година заради пандемията, премиерата на албума сега е насрочена за 19-ти май 2021г.

Снимка: Facebook@lanadelrey

lana del rey музиката откаже защо искала
Сподели
Свързани новини