Wishlist
Начало / Новини / Защо Jennie от BLACKPINK основа собствен лейбъл?

Защо Jennie от BLACKPINK основа собствен лейбъл?

04 Януари 2024
Защо Jennie от BLACKPINK основа собствен лейбъл?

Южнокорейската певица Jennie от к-поп групата BLACKPINK разкри защо е стартирала собствен лейбъл. 

През декември 2023 г. Jennie обяви, че стартира собствен лейбъл, наречен Odd Atelier, за да стартира самостоятелна кариера през 2024. Дни по-късно от YG Entertainment потвърдиха, че Jennie, заедно с другите членове на групата, не са обновили индивидуалните си договори с агенцията. 

По-рано тази седмица, Jennie се появи в KBS Hall в Сеул, Южна Корея, за да запише епизод за четвъртият сезон на The Season, с новия водещ Lee Hyo-ri.

По време на появата си Jennie каза водещия, че въпреки че груповите дейности на BLACKPINK все още ще бъдат управлявани от същата агенция, тя решава да стартира своя собствена компания, тъй като иска да има повече свобода в соловата си кариера. 

„Моят дългогодишен екип се присъедини към мен в това пътуване. С тях искам да върша цялата си бъдеща работа без никакви ограничения“, добави Jennie. „Името на лейбъла показва желанието ми да се справя добре в бъдещите си работи, дори ако пътят, който поема, е странен или различен.“

Певицата каза още, че е отворена към идеята да подпише с други артисти към лейбъла в бъдеще, наричайки идеята „интригуваща“. Въпреки това, тя каза също, че настоящият фокус на компанията е върху нейните собствени солови дейности.

blackpink jennie
Сподели
Свързани новини