Wishlist
Serge Devant & Rachael Starr
Serge Devant & Rachael Starr
You & Me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Защо Ariana Grande се раздели с Dalton Gomez?

Защо Ariana Grande се раздели с Dalton Gomez?

18 Юли 2023
Защо Ariana Grande се раздели с Dalton Gomez?

Dalton Gomez се е борил да се приспособи към живота в светлината на прожекторите с Ariana Grande преди да вземат решението да се разведат.

Агентът по недвижими имоти - който има връзка с певицата от 2020 г. - останал "изумен" от взискателния график на Grande, след като ограниченията за COVID-19 бяха премахнати, твърдят източници, близки до бившата двойка. Източниците споделят, че славата на певицата е повлияла на брака им, особено след като двамата е трябвало да бъдат придружавани от охрана на обществени места.

Разликите в начина им на живот са довели до разпадането на отношенията им.

Тези проблеми били допълнително изострени, когато поп звездата отпътувала за Англия миналия декември за снимките на филма „Wicked“.

Page Six ексклузивно съобщи в понеделник, че 27-годишният Gomez е отлетял за Лондон през януари в последен опит да спаси брака им, но „не се е получило“. Източници, близки до бившата двойка, казаха, че оттогава са разделени и са в процес на развод.

Въпреки раздялата си, те са останали в добри отношения.

Поп звездата сключи брак с Dalton Gomez през май 2021 г. в дома ѝ в Монтесито, Калифорния, шест месеца след като той предложи брак с уникален пръстен с перла и диамант. Преди брака им Grande беше сгодена за кратко за Pete Davidson.

ariana grande
Сподели
Свързани новини