Wishlist
Galantix x David Guetta x 5 Seconds of Summer
Galantix x David Guetta x 5 Seconds of Summer
Lighter
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Залози на електронни спортове: Какво ще ни донесе успех?

Залози на електронни спортове: Какво ще ни донесе успех?

30 Март 2021
Залози на електронни спортове: Какво ще ни донесе успех?

Всеки фен на залозите има един сигурен източник, който му носи приходи в дългосрочен план.

Някои залагат на непробиваема тактика в казиното, други пък се възползват от всички налични промоционални оферти и са регистрирани при всеки букмейкър. Трети се специализират в конкретен спорт или дори само едно първенство и гледат всеки мач от него, като се опитват да бъдат една крачка пред специалистите на букмейкърите. 

Ако искате да се възползвате от всички възможности за залог на електронните спортове, ще ви е нужна добре обмислена стратегия. В следващите редове ще се опитаме да ви предпазим от основните грешки, които новаците допускат при залози на е-спортс. 

Изберете точния букмейкър 

Ако сте сигурни, че искате да се специализирате в електронните спортове, трябва внимателно да изберете точния партньор за тази дейност. Тиражите на различните букмейкъри сериозно варират в предлагането на мачове от виртуалните първенства. Също така, може да има значителни разлики при коефициентите. 

Естествено, тук са включени всички важни показатели, които са в сила и при залози на спортни събития: бонус програми, качествено обслужване на клиенти, лесни разплащателни методи и т.н.

Електронните спортове са много специфична ниша и нашият съвет е да прибегнете до метода на наблюдението. Отделете няколко седмици да разгледате програмите на отделните сайтове, за да видите какви игри и турнири се предлагат. Дори и да не дават най-изгодните ставки, голямото количество събития е основен компонент за феновете на е-спортовете.

Внимавайте с харченето на пари

Ако искате да поставите залог, вие се нуждаете от реални парични средства във вашия бетинг акаунт. Не е нужно да казваме, че ако искате да сте успешен играч, ще трябва да спазвате желязна дисциплина за управление на паричните средства. Банкрол мениджмънта е в основата на успешния хазарт, а ние ви препоръчваме да се придържате към прословутия стакинг метод и никога да не рискувате твърде голям процент от наличните средства за залог само на едно единствено събитие. 

Направете проучване, преди да поставите залог

Можете да залагате на това, което ви е познато. Ако имате дълги години игра на Dota, вероятно вече познавате силните играчи и може да проследите промените в състава на големите отбори. Фокусирайте си върху статистика и потърсете своя модел за залагане. За щастие, е-спортовете представляват твърде малка част от света на спортните залози и все още е възможно, добре информирания играч да извлече предимство пред специалистите, чиято работа е определянето на първоначалните коефициенти. 

Търсете новини от последните минути или интересни статистически показатели, от специализирани за конкретното гейминг заглавие сайтове.

Отделете време върху разработването на печеливша статистика

Най-често играчите поставят залози на мачовете от CS:GO и Dota 2Специални за тези две игри има три разработени стратегии, които се използват от огромен брой залагащи. Те са следните:

-       Удвояване на залога (стратегията Мартингейл) – след всеки загубен мач, заложената сума е по-голяма от предходната, докато не се стигне до печалба. Тактиката е известна в средите на Рулетката, но е приложима при почти всеки спорт. Не я препоръчваме за начинаещи играчи.

-       Вилица – познати са като арбитражни залози. Може да поставите залози на различни пазари в два различни сайта, стига коефициентите да ви гарантират сигурна печалба, независимо кой ще бъде краен победител. Такива мачове се намират доста трудно, а маржът на печалба не е особено впечатляващ.

-       Можете да залагате на общ брой – Общо изиграни рундове или постигнати убийства е далеч по-лесно за прогнозиране и може да се използва информацията от последните срещи на двата отбора. Освен това, коефициентите са изравнени и далеч по-високи, в сравнение с тези за краен резултат в полза на един от двата тима. 

"Радио Експрес" АД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

какво залози електронни спортове донесе успех
Сподели
Свързани новини