Wishlist
Alan Walker, Daya
Alan Walker, Daya
Heart over Mind
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / За филмите по комикси - DC Comics

За филмите по комикси - DC Comics

02 Септември 2020
За филмите по комикси - DC Comics

След като се разбра, че снимките на новия филм за Батман ще се подновят през септември във Великобритания, излезе и първи тийзър трейлър на продукцията. Видеото беше представено лично от режисьора Matt Reeves. Звездата на новия филм Robert Pattinson каза, че няма търпение да се върне на снимачната площадка и да продължи да играе ролята на своя любим герой от комиксите. Първите кадри от лентата показват актьора не само в костюма на Батман, но и като Брус Уейн. В трейлъра виждаме и Zoe Kravitz като Selena Kyle преди да се превърне в Жената котка и Jeffrey Wright като комисар Gordon


Три години след премиерата по кината на “Лигата на справедливостта” режисьорът Zack Snyder пусна първи трейлър на филма така, както той е възнамерявал да изглежда. Кинотворецът се оттегли от проекта внезапно по лични причини и версията, която гледахме в кината беше завършена от Joss Whedon. По-рано тази година стана ясно, че ще можем да видим филма от гледната точка на първия режисьор под заглавието “Лигата на справедливостта на Zack Snyder”. Неговата версия е дълга цели 4 часа и ще бъде пусната на части в една от големите видеострийминг услуги следващата година.


Вече е факт и новият трейлър на “Жената чудо 1984”. Освен много супер яки екшън сцени с Gal Gadot, виждаме и малко кадри от трансформацията на Kristen Wiig в зловещата Чита. Филмът ще бъде по кината от 2-и октомври.   




Снимка: YouTube 






филмите комикси comics
Сподели
Свързани новини