Wishlist
Начало / Новини / За Cardi B коронавируса за кратко се превърна в реална заплаха.

За Cardi B коронавируса за кратко се превърна в реална заплаха.

03 Април 2020
За Cardi B коронавируса за кратко се превърна в реална заплаха.

 Всичко започна с новината, че рап звездата е отишла в Спешно отделение, след като в продължение на 4 дни имала големи проблеми със стомаха. Тя разкри това в Twitter, но много бързо публикацията беше изтрита. За да изясни нещата, Cardi направи едно от прочутите си излияния в Instagram Live. Във видеото тя обясни, че се чувства много болна, докато носи кърпа на главатa си, слънчеви очила и маска. Сподели, че имала много тежко гадене и направо си е “изповръщала живота”. Сега обаче ясно се чувства по-добре, защото каза, че за да си върне загубеното тегло е изяла четири пакета гумени бонбонки и йогурт с фъстъчено масло. 

За щастие, какъвто и да е проблемът, не е коронавирус, от каквото се е страхувала. В същото време обаче Cardi напомни за смешното си избухване в Instagram, което се превърна в песен за коронавируса, и каза, че ни е предупредила, че нещата стават много реални (“Coronavirus! It's getting real!”).

 В същото лайф видео Cardi B информира феновете си, които я били “тормозили за нова музика”, че в момента не може да снима както трябва музикалното видео за новия си сингъл. "Не искам да пускам нова песен в момента, не знам, много странно би било. Освен ако не пусна някоя наистина спокойна песен. Имам една много красива. За нея мога да снимам видеото вкъщи”.  


Снимка: Instagram

cardi превърна кратко коронавируса реална заплаха
Сподели
Свързани новини