Wishlist
Начало / Новини / Watch Dogs 2 за PC е безплатна за всички

Watch Dogs 2 за PC е безплатна за всички

14 Юли 2020
Watch Dogs 2 за PC е безплатна за всички

Ubisoft обяви по-рано тази седмица, че Watch Dogs 2 на PC ще бъде безплатен за всеки, който влезе в акаунта си в Uplay по време на потока Ubisoft Forward. За съжаление, някои потребители съобщават за трудности, докато се опитват да влязат в своите акаунти. В резултат на това Ubisoft просто дава на всички с акаунт Uplay безплатно копие на Watch Dogs 2 на компютър, както и другите награди, които бяха събрани по време на потока. Всичко, което трябва да направите, за да заявите безплатни, е да се регистрирате на сайта на Ubisoft. Ако вече имате акаунт в Uplay, просто трябва да влезете. Но дори и да нямате акаунт, все още можете да се регистрирате, за да вземете и наградите.

Ако се интересувате от Watch Dogs Legion, но никога не сте играли никакви игри на Watch Dogs, Watch Dogs 2 предлага чудесно въведение в сериалната екшън-приключенска поредица. Първата игра не е необходима, тъй като Watch Dogs 2 стои самостоятелно, въпреки че има ориентири и връзки към оригинала. Преди да се отправите към Лондон след Brexit в Легион, ще можете да разгледате района на залива Сан Франциско в Watch Dogs 2, голяма настройка за отворен свят, по която можете да обикаляте пеша или с помощта на превозни средства като автомобили, автобуси и мотоциклети. Ще играете като млад хакер на име Маркъс Холоуей, който се присъедини към хакерската група DedSec и работи за разкриване на корупция и престъпления, извършени от технологична компания. Играта също така включва както кооперативен режим, така и конкурентни мултиплейър режими, като Hacking Invasion, Bounty Hunter и други.


Watch Dogs Legion зае централна роля по време на Ubisoft Forward и научихме, че амбициозното приключение с отворен свят ще излезе на 29 октомври на PS4, Xbox One и PC. Тези, които закупят PS4 или Xbox One конзоли, ще получат безплатни ъпгрейди до PS5 или Xbox Series X, когато конзолите от следващия род пристигнат на този празник. Между PlayStation Plus, Игрите със злато, Twitch Prime и други услуги, има много безплатни игри, които могат да се предявят още от Watch Dogs 2.

Снимка: Instagram


всички watch dogs безплатна
Сподели
Свързани новини