Wishlist
Artemas
Artemas
i like the way you kiss me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Възможно ли е да се изкарат пари от bet 365 спортни залози

Възможно ли е да се изкарат пари от bet 365 спортни залози

17 Ноември 2020
Възможно ли е да се изкарат пари от bet 365 спортни залози

Българите традиционни обичат да изпробват късмета си вхазартни игри и да търсят алтернативни методи за увеличаване на дохода си. Във временана карантина и масово стоене по домовете, тези тенденции са още по отчетливи, асайтове като 365 bg генерират повече потребление от всякога.

В последните няколко години онлайн спортните залози сеоткроиха като най-популярната възможност сред българите, а изхарчената сума зазалози непрестанно нараства. Въпреки, че няма конкретни данни за залозите наспортни събития, статистиката сочи, че над 3 000 000 наши сънародницииграят хазарт и залагат по 500 милиона лева на година по различните канали захазартни игри (казина, спортни залози, тото, скреч карти и т.н.).

След фалита на националната лотария, а и на наземнатаверига букмейкърски пунктове – Еврофутбол, спокойно можем да заключим, чеизкушението за „лесни пари“ едва ли е напуснало българския народ и той по-скоросе е насочил към онлайн възможностите за залози на спорни събития.

Но наистина ли можем да спечелим пари от спортнизалози?

Простата истина е, че хората губят много по-често иповече пари, отколкото печелят. Ако не беше така, компаниите предлагащи подобниуслуги просто нямаше да съществуват. Както всички други бизнес организации,основната цел на букмейкърите е да правят пари и да носят печалби заинвеститорите. И, естествено, техният основен приход са парите, които ниедепозираме в конкретните платформи.

За да станете успешен играч, вие ще се нуждаете отстабилна доза късмет и спортен шанс. От 7спорт съветват всички читатели дагледат на спортните залози като на хоби и активност за забавление, а не катоначин за изкарване на допълнителни средства.

Все пак, след направеното уточнение, спокойно можем дапризнаем, че изкарването на пари от залози не е напълно невъзможно и вдействителност съществуват играчи, които си изкарват хляба с познаването нарезултатите от спортни мачове. Процентът на успешните играчи обаче епренебрежимо малък и ще се нуждаете от много предварително проучване и следенена отборите за да превърнете хобито си в доходоносна работа. Предварителнатаподготовка често дори се оказва недостатъчна, но пък ще ви постави в по-добрапозиция за отгатване на правилния резултат. Печелившите играчи целят дапокачват процента на правилните си прогнози, а не се опитват да избиватзагубите и не се ядосват на претърпените загуби.

Възползвайте се от всички предимства

Добър метод за намаляване на загубите или пъкувеличаването на печалбите е да се възползваме от всяка една предлагана бонусоферта. Промоциите са все по-щедри и по-често срещани, тъй като конкуренцията всектора е убийствена. Бонус парите се явяват като допълнителни средства, коитоне ви костват нищо. По тази причина е изключително важно да си изберембукмейкър, предлагащ възможно най-много промоционални оферти.

Управление на бюджета

Доброто менажиране на банкрола е задължително условие,ако искате да изкарате пари от спорните залози. Не може да си позволите даиграете безотговорно и да не загубите пари. Определете си предварителен бюджети стриктно се придържайте към него. Друго важно нещо е да не преследватезагубите си. Просто ги забравете. Всеки безразсъден харч „изгаря“ реални вашипари и може да доведе до сериозни проблеми в истинския ви живот.

Много надежден метод за добро бюджетиране е да синаправите отделен банков акаунт за безопасен хазарт и спортнизалози. В началото на всеки месец, можете да внесете сумата, която сте склонни дазагубите в подобна дейност и никога не я надвишавайте. По този начин, многолесно може да се придържате към основната формула – харчим само толкова,колкото можем да си позволим. Също така, отделянето на хазартните разходи ще випомогне да имате по-ясна картина за разходите си.

За финал запомнете следните думи:

Ако губите твърде много пари, просто се откажете илиси вземете сериозна почивка. Изкарването на пари от онлайн залози е страшнотрудно занимание, но пък може да увеличите шансовете си с познаване на материятаи използването на различни стратегии и тактики. Пътят към финансов успех едълъг и труден, затова опитайте да залагате с максимално удоволствие и строга финансоварамка. 

"Радио Експрес" АД не носи отговорност за дейността на сайта, който е информационен относно дейността на сайтовете, организиращи хазартни игри, за съдържанието на сайта, за други сайтове чрез препратките, които съдържа и пр.

пари залози bet възможно изкарат 365 спортни
Сподели
Свързани новини